Bericht schrijven >

....................................

..
Vanmiddag met Netty, mijn vrouw, een bezoekje gebracht bij Theo en Greetje. Theo ruim 35 jaar geleden leren kennen in militaire dienst niet meer gezien of gesproken. Lang leve Facebook, Theo weer in beeld. Leuk hem en Greetje weer eens te ontmoeten in een heel andere omgeving. Netty en ik, beiden begeleiders van verstandelijk gehandicapten in Assen, hebben genoten van de passie en enthousiasme van Theo en Greetje op hun zorgboerderij. Zo mooi om te zien dat zij zelf genieten en die vreugde weten te delen met kinderen en jong volwassenen.

Berend Prins
Sfeervol, gezellig en veel rust. Terwijl er van alles gebeurt op de zorgboerderij. Kindjes die aan het knutselen zijn, tieners die de paarden eten geven, twee jongens die de kippen voeren. Er is voor iedereen wat te doen. Ieder heeft zijn eigen behoeftes en daar spelen Greetje en Theo perfect op in.

Jorn Juist
Theo en Greetje hebben hun harten geopend voor mensen die een warm nest nodig hebben in moeilijke tijden. Ik ken als zus van een autist veel zorgplekken en Paard en Weldaad is uniek. Wij hebben een aantal keren hun prachtige boerderij mogen bezoeken en zien keer op keer hoe de cliƫnten onderdeel worden van het reilen en zeilen van de boerderij en letterlijk bloeien. Ze worden als echte mensen behandeld en worden gestimuleerd om echt meedraaien en trots te zijn op wat ze doen. Ik ben ook onder de indruk van hoeveel ze investeren in anderen. Een mooie ruimte is gecreƫerd om te knutselen met eigen keuken. Het is iedere keer prachtig om te zien. Kortom een warme, zorgzame en gezellige zorgboerderij waar je met liefde en respect wordt behandeld.

Jenny Morrice
Hai hai,
Wat ontzettend leuk om te zien dat Harry en Shadow op jullie pagina staan. Echt een kippenvel momentje voor mij, om te zien dat ze zo liefdevol terecht zijn gekomen.
Groetjes Lonneke ui Driebergen

Lonneke Zomer
hoi wat een super mooie sait en wat een prachtige frieze paarden
vanmiddag even gekeken maar was super mooi
(gewoon even langs gereden met de auto)


`joshua veldman
Hallo Greetje en Theo Harstikke mooi. Jammer dat we geen kans hadden jullie te zien, net iets waar we belang bij hebben. Groeten Oom Bennie en Tante |Gre

Greetle Steunenberg Bijkerk
Wat een prachtige site, heel duidelijk wat jullie kunnen. Heel veel succes met deze nieuwe, mooie stap. Kus.

Carin Peters
Wat een prachtige boerderij en lieve mensen. Een oase van rust en liefde.

Jenny Morrice
Jullie site ziet er heel mooi uit, komt heel prettig over.
Ik hoop dat we elkaar regelmatig zullen spreken en prettig gaan samenwerken!
Groet Sigrid

Sigrid Loonstra


Bericht schrijven >