Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

....................................

.. - 04-01-2017 - 21:25

Vanmiddag met Netty, mijn vrouw, een bezoekje gebracht bij Theo en Greetje. Theo ruim 35 jaar geleden leren kennen in militaire dienst niet meer gezien of gesproken. Lang leve Facebook, Theo weer in beeld. Leuk hem en Greetje weer eens te ontmoeten in een heel andere omgeving. Netty en ik, beiden begeleiders van verstandelijk gehandicapten in Assen, hebben genoten van de passie en enthousiasme van Theo en Greetje op hun zorgboerderij. Zo mooi om te zien dat zij zelf genieten en die vreugde weten te delen met kinderen en jong volwassenen.

Berend Prins - 13-09-2016 - 22:22

Sfeervol, gezellig en veel rust. Terwijl er van alles gebeurt op de zorgboerderij. Kindjes die aan het knutselen zijn, tieners die de paarden eten geven, twee jongens die de kippen voeren. Er is voor iedereen wat te doen. Ieder heeft zijn eigen behoeftes en daar spelen Greetje en Theo perfect op in.

Jorn Juist - 02-09-2015 - 11:30

Theo en Greetje hebben hun harten geopend voor mensen die een warm nest nodig hebben in moeilijke tijden. Ik ken als zus van een autist veel zorgplekken en Paard en Weldaad is uniek. Wij hebben een aantal keren hun prachtige boerderij mogen bezoeken en zien keer op keer hoe de cliŽnten onderdeel worden van het reilen en zeilen van de boerderij en letterlijk bloeien. Ze worden als echte mensen behandeld en worden gestimuleerd om echt meedraaien en trots te zijn op wat ze doen. Ik ben ook onder de indruk van hoeveel ze investeren in anderen. Een mooie ruimte is gecreŽerd om te knutselen met eigen keuken. Het is iedere keer prachtig om te zien. Kortom een warme, zorgzame en gezellige zorgboerderij waar je met liefde en respect wordt behandeld.

Jenny Morrice - 12-08-2015 - 21:07

Hai hai,
Wat ontzettend leuk om te zien dat Harry en Shadow op jullie pagina staan. Echt een kippenvel momentje voor mij, om te zien dat ze zo liefdevol terecht zijn gekomen.
Groetjes Lonneke ui Driebergen

Lonneke Zomer - 13-04-2014 - 14:01


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »